Участь у Сьомому Всеукраїнському форумі молодіжних працівників і працівниць: Загартовані. Згуртовані (01.12.23 р.,м. Київ)

1 грудня 2023 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналась до Сьомого Всеукраїнського форуму молодіжних працівників і працівниць: Загартовані. Згуртовані, який проходив офлайн в місті Києві. Форум організований Міністерством молоді та спорту України, Всеукраїнським молодіжним центром, Асоціацією молодіжних працівників України у співпраці із Програмою ООН в Україні, Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансової підтримки Урядів Данії та Японії, Агентства США з міжнародного розвитку. До заходу приєдналось близько 200 учасників, які представляли активне студентство та молодіжні організації з різних міст України.

Під час заходу було проведено панельні дискусії:

  • «Місце і місія молодіжної роботи в умовах воєнного стану»
  • «Що означає бути українцем? Молодь як основний «носій» української національної ідентичності»
  • «Роль молоді у відновленні країни»

В другій частині Форуму організатори провели Ярмарку можливостей для молоді та молодіжних працівників і працівниць. Під час Ярмарку Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, презентувала можливості Програми Еразмус+ сфері молоді, ключові пріоритети, перші кроки для новачків та конкурси 2024 р. Спікер представила індивідуальні можливості для молоді та молодіжних прцівників з навчальної мобільності та можливості для їх організацій співпрацювати з партнерами з ЄС та інших країн світу. Під час консультацій було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, особливостей обмінів, вимог до учасників, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів.

Попередня Забезпечення якості в Україні – розроблення стандартів вищої освіти